Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
crazy4u
Data înscrierii: 19/Dec/2005 Mesaje: 38
|
Trimis: Sâm Apr 15, 2006 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Ati vazut ce pretz are V3 la abonament la orange? E doar 99$ fara TVA. CE ziceti, merita un abon la orange, pt tel asta la banii astia ???? _________________ Live life to the full ! |
|
Sus |
|
 |
Phanter Vizitator
|
Trimis: Sâm Apr 15, 2006 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Domne e cel mai tare mobil...dak te intereseaza doar designu...si nu prea mult functiile multimedia...si acum mai e si la oferta la orange...doar 100$  |
|
Sus |
|
 |
taicanoe Vizitator
|
Trimis: Mar Apr 18, 2006 11:56 pm Titlul subiectului: Motorola V3X |
|
|
De unde dreak fac rost de un manual de utilizare in romana pentru Motorola V3X ??? |
|
Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: Joi Apr 20, 2006 6:28 pm Titlul subiectului: Re: Motorola V3X |
|
|
taicanoe a scris: | De unde dreak fac rost de un manual de utilizare in romana pentru Motorola V3X ??? |
Am facut rost. |
|
Sus |
|
 |
Over
Data înscrierii: 15/Dec/2005 Mesaje: 8 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Apr 29, 2006 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Super marfa....ati vazut ca e in oferta la orange? |
|
Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: Mar Mai 23, 2006 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
daaamn...am si eu nevoie de ajutor...am instalat programul si driverele pe pc dar nu imi vede telefonul am urmat exact indicatiile din user guide...what shold i doooo? |
|
Sus |
|
 |
Candy
Data înscrierii: 12/Ian/2006 Mesaje: 7 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 09, 2006 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Anonymous a scris: | daaamn...am si eu nevoie de ajutor...am instalat programul si driverele pe pc dar nu imi vede telefonul am urmat exact indicatiile din user guide...what shold i doooo? |
Ia pe cineva care sa te ajute ! |
|
Sus |
|
 |
J3N
Data înscrierii: 23/Ian/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Motorola V3... cei de la Motorola au facut un tel frumos care impresioneaza prin design, dar ca functii lasa de dorit. Totusi, succesorul sau, Motorola V3i, are acelasi design dar cum era de asteptat, acesta este imbunatatit (camera 1.3 MPX fata de VGA, card slot etc.). _________________ Decat toata viata fraier, mai bine o zi rege ! |
|
Sus |
|
 |
|