Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Whitey
Data înscrierii: 19/Dec/2005 Mesaje: 17 Locație: Craiova
|
Trimis: Vin Dec 23, 2005 9:29 am Titlul subiectului: IrDA - compatibilitate! |
|
|
IA ziceti-mi si mie cum e cu IrDA asta si compatibilitatea intre tels ! Eu am un siemens si am incercat sa il connect cu un LG si nu a mers. Nu merg ele asa in general sau a fost la mine o probl? Care tels cu care sunt compatibile? Pls help si pe mine ! |
|
Sus |
|
 |
RED-PLAGE
Data înscrierii: 19/Dec/2005 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Dec 23, 2005 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
In general mobilele sunt compatibile intre ele doar daca sunt de la aceeasi firma. S-a zis ca sunt unele modele care au o compatibilitate 100%, dar nici alea nu sunt chiar asa. In general e cam greu cu infra rosu ... |
|
Sus |
|
 |
Sk8erBoy
Data înscrierii: 19/Dec/2005 Mesaje: 18
|
Trimis: Mar Dec 27, 2005 8:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Chestia cu LG, sunt doar cele cu clapeta astea noi 3G, care sunt compatibile doar intre ele .... in Romania nu merg cu nici un alt tel., nici alte LG-uri. _________________ Ice Sk8er that is ! |
|
Sus |
|
 |
Whitey
Data înscrierii: 19/Dec/2005 Mesaje: 17 Locație: Craiova
|
Trimis: Mar Dec 27, 2005 8:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Aham, ca eu am incercat cu LG-ul 3G cu clapeta. Pai si pana la urma siemensu' meu, pot sa il folosesc cu alte tels cu infrarosu' ? |
|
Sus |
|
 |
HardMetal
Data înscrierii: 19/Dec/2005 Mesaje: 27
|
Trimis: Mar Dec 27, 2005 8:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Whitey a scris: | Aham, ca eu am incercat cu LG-ul 3G cu clapeta. Pai si pana la urma siemensu' meu, pot sa il folosesc cu alte tels cu infrarosu' ? |
Da mah da, poti, merge cu aproape all tels, eu am incercat cu al meu la siemens, nokia, sony-ericsson si am reusit fara probleme, totusi la Philips nu am reusit, ala e un pic mai ciudat. |
|
Sus |
|
 |
ronaldinhooo
Data înscrierii: 19/Dec/2005 Mesaje: 18
|
Trimis: Mar Dec 27, 2005 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Philips alea mai vechiutze sunt un pic mai cuidate la infrarosu'. Astea noi sunt un pic mai normale. Oricum nici producatorii nu cred ca stiu care tels sunt compatibile cu care. Pt. noi userii e ceva de genu' : daca am noroc merge daca nu ... ! |
|
Sus |
|
 |
Dimstone
Data înscrierii: 20/Dec/2005 Mesaje: 7 Locație: Severin
|
Trimis: Mie Dec 28, 2005 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Teoretic conectivitatea prin IrDA e un standard, deci in mod normal ar trebui sa fie compatibile, insa deasemena aceste porturi pot sa difere....si de aceea apar aceste incompatibilitati de la telefoane la telefoane, fiecare producator poate avea tipul sa de infrarosu deci Lg va merge sigur tot cu un Lg, iar Siemensu cu un Siemens...... |
|
Sus |
|
 |
paladin99
Data înscrierii: 19/Dec/2005 Mesaje: 17
|
Trimis: Joi Dec 29, 2005 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca telsurile cu infrarosu sunt 90% compatibile intre ele. Si eu am acum un siemens cu infrarosu si a mers sa fac transfer cu o groaza de alte telsuri. Totusi cu LG ala cu 3G cu clapeta nu a mers. |
|
Sus |
|
 |
Danutz
Data înscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Apr 24, 2007 8:01 am Titlul subiectului: |
|
|
SAL
Am incercat sa fac un experiment . Am trimis o mel prin infrarosu de la un sagem la un Sony Ericsson si o daTA la un Nokia si a mers mult mai repede la nokia(cronometrat) |
|
Sus |
|
 |
J3N
Data înscrierii: 23/Ian/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Mar Apr 24, 2007 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Danutz a scris: | SAL
Am incercat sa fac un experiment . Am trimis o mel prin infrarosu de la un sagem la un Sony Ericsson si o daTA la un Nokia si a mers mult mai repede la nokia(cronometrat) |
incearca intre un Sony Ericsson si un Nokia si va merge mult mai bine decat de le Sagem la Sony Ericsson si decat de la Sagem la Nokia  _________________ Decat toata viata fraier, mai bine o zi rege ! |
|
Sus |
|
 |
jmenar
Data înscrierii: 10/Mar/2007 Mesaje: 196 Locație: valea lupului jud iasi
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
merge bine chiar...de la sony ericsson la nokia...  |
|