Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
ana_alcatel
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 33
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
SA VA FIE DE BINE. |
|
Sus |
|
 |
jmenar
Data înscrierii: 10/Mar/2007 Mesaje: 196 Locație: valea lupului jud iasi
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
adica? ce ai vrut sa spui "sa va fie de bine"?  _________________ >>>Inca unu si-l arunc<<<
Da halatu doamna,.. cat e halatu? cat e halatu? |
|
Sus |
|
 |
jmenar
|
Trimis: Sâm Aug 18, 2007 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca s-a dus de rapa acest forum.si cauza: concursul cu premiul lunar: samsung d600.Multi au inceput sa se indoiasca de corectitudinea acestui concurs[printre care si eu] si de aceea, nu mai exista implicare.Nu stiu daca se va afla vreodata daca a fost sau nu un concurs pe bune.ramane un mister  _________________ >>>Inca unu si-l arunc<<<
|
Sus |
|
 |
jmenar
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
a murit forumu',acusi tre sa merg la inmormantare.Pacat baietzi eu as fi postat in continuare, dak nu apareau fazele astea, si in primu' rand daca mai erau cativa care sa mai scrie si ei cva, ca sanu scriu pentru mine  _________________ >>>Inca unu si-l arunc<<<
|
Sus |
|
 |
Kty
Data înscrierii: 28/Sep/2006 Mesaje: 122
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu puteau sa ii faca pe toti sda creada ca exista concursul dar chiar exista, eu chiar am primit telefonul, acum ca au dat doar la inceput sau ca mi-au dat doar mie nu stiu ceea ce pot sa spun e ca eu l-am luat!!!!Si pentru mine asta e un forum misto... _________________ Kty |
|
Sus |
|
 |
jmenar
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai daca au suspendat concursu' inseamna ca a fost ceva acolo.Daca vroiau sa (ne) demonstreze ca, concursul e/era pe bune, trebuia sa il continue nu sa il opreasca.Parerea mea _________________ >>>Inca unu si-l arunc<<<
|
Sus |
|
 |
Kty
Data înscrierii: 28/Sep/2006 Mesaje: 122
|
Trimis: Mar Sep 16, 2008 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
la un moment dat trebuia oprit! As fi vrut as mai fie un alt concurs, dar nu cred ca va mai fi prea curand! _________________ Kty |
|
Sus |
|
 |
|