Prima Pagina      FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare   
infogsm
Moto E1000

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului InfoGSM.ro -> Probleme cu mobilul!?
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mapada



Data înscrierii: 10/Mai/2006
Mesaje: 4

MesajTrimis: Vin Mai 26, 2006 8:14 am    Titlul subiectului: Moto E1000 Răspunde cu citat (quote)

Salu. Mi-am cumparat de curand tel asta si am intamoinat niste preoblems si nush daca e o chestie generala sau, are asta ceva ... Prima chestie, nu pot sa il incarc, decat daca e stins. Si nici atunci, nu imi apare nimic pe display, aratandu-mi faptul ca se incarca. Adoua chestie, nu ii merg vibratiile, asta e o chestie, care e mai slaba la tel si se poate defecta de la un soccea ... sau .. ? Si a treia si sper ca ultima Smile , nu am descoperit, ce face un buton de pe telefon. Butonul de pe laterala dreapta, exact de deasupra celui de respingere a apelurilor. Apas pe el si nu se intampla nimic, acum ma gandesc ca poate si asta e buluit ? Si inca o intrebare, telu are pe el Symbian?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
PGiRL



Data înscrierii: 10/Apr/2006
Mesaje: 7

MesajTrimis: Vin Iun 09, 2006 10:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un raspuns sigur, ti-l pot da eu, chestia cu incarcatul e din cauza faptului ca incarcatorul nu este original. Vibratiil, ar trebui sa mearga, acum e posibil sa se fi defectat sau sa le fi scos cineva care a umblat in el .... de restu problemelor ... nu stiu. bye bye
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sugar-babe



Data înscrierii: 19/Dec/2005
Mesaje: 20

MesajTrimis: Mar Iun 20, 2006 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cel mai probabil vibratiile au fost "scoase" adica oprite, ca nu prea au cum sa se strice !!!!!!!!!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
FrankTheTank



Data înscrierii: 19/Dec/2005
Mesaje: 18

MesajTrimis: Mar Aug 15, 2006 11:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exista un program Motorola Flex Editor ... aproximativ asta e numele, care cu un cablu de date se conecteaza la tel, (motorole) si poti modifica chestii dinastea ascunse si setari ale telefonului ... tot felu de nebunii, si trebuie sa fie acolo o optiune de on/off la vibratii, cauta si zi-mi daca ai rezolvat ceva .. !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
miarbd_2006



Data înscrierii: 28/Sep/2006
Mesaje: 3

MesajTrimis: Sâm Sep 30, 2006 8:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am si eu o problema cu E1000.Nu stiu de ce dar cateodata merg pe rand apelurile,adica dk merge apelul video nu mai merge apelul normal sau invers,il sting si aprind si dupa merg amandoua....E normal??????
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
superstar



Data înscrierii: 19/Dec/2005
Mesaje: 21

MesajTrimis: Sâm Oct 14, 2006 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

miarbd_2006 a scris:
Am si eu o problema cu E1000.Nu stiu de ce dar cateodata merg pe rand apelurile,adica dk merge apelul video nu mai merge apelul normal sau invers,il sting si aprind si dupa merg amandoua....E normal??????

Nu prea e normal. Adica nu e deloc normal. Nu ar trebui sa aiba nicio treaba unu cu altu'. Dar nu merge decat daca suni video intai sau nu merge nici invers, adica suni normal si dupaia video ???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
miarbd_2006



Data înscrierii: 28/Sep/2006
Mesaje: 3

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am sunat cu apel video dupa care am incercat sa sun normal si nu mergea mi se deconecta, dupa care l-am stins si a mers si apelul normal, mi s-a intamplat de cateva ori....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
slady



Data înscrierii: 23/Mar/2007
Mesaje: 1

MesajTrimis: Vin Mar 23, 2007 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut.am si eu o problema cu telefonul.cand il pun la incarcat imi zice : unable to charge.l-am dus la un service si baiatul de acolo mi-a spus ca trebuie reinstalat driveru de reincarcare.oare are dreptate?
aveti vreo idee ?
multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
eugen18



Data înscrierii: 09/Apr/2007
Mesaje: 2
Locație: constanta

MesajTrimis: Lun Apr 09, 2007 10:16 am    Titlul subiectului: ma puteti ajuta ? Răspunde cu citat (quote)

uite id meu este aiwaeusunteugen_500 am trecut prin mai multe faza k telu dar akuma nustiu de ce cand bag bateria si nul aprind se incinge pe la baterie pe akolo si cand il aprind se incinge mai tare el merge functioneaza da nul las mult k mie frica sa nu se arda Sad iam mai modifcat softul paote sa fie de la asta ?
_________________
ferrari_1
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
n_i_t_a



Data înscrierii: 08/Mai/2007
Mesaje: 25

MesajTrimis: Joi Mai 31, 2007 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea e ca e tipic motorolelor...E1000....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului InfoGSM.ro -> Probleme cu mobilul!? Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


© InfoGSM.ro Template
Powered by Romanian phpBB